ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
 
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1982 απο τους αδελφούς Αθανάσιο και Κωνσταντίνο Σιάχο με την επωνυμία ΑΦΟΙ Γ. ΣΙΑΧΟΥ Ο.Ε.Ε.  Η έδρα της εταιρείας αρχικά ήταν στο Θέρμο Τριχωνίδος, που είναι και τόπος καταγωγής τους.
 
Το 1988 η εταιρεία επεκτείνοντας τις δραστηριοτητές της ιδρυσε 2ο κατάστημα στο Αγρίνιο, αρχικά ώς υποκατάστημα και μετέπειτα ώς κεντρικό, διατηρώντας το προηγούμενο στο Θέρμο ώς υποκατάστημα.
 
Η εταιρεία είναι συνέχεια της ατομικής επιχείρησης  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΙΑΧΟΣ που λειτουργούσε στο Θέρμο πολλά χρόνια πριν με την ίδια δραστηριότητα.
 
Βασικός στόχος της επιχείρησης είναι η παραγωγή και διάθεση ποιοτικών προιόντων και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες της. Για τον σκοπό αυτό έχουν επενδυθεί κεφάλαια τόσο σε εγκαταστάσεις όσο και σε εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας.
 
Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται σε ιδιόκτητο οικόπεδο δέκα στρεμμάτων δίπλα στο νέο νοσοκομείο Αγρινίου στο 3ο χλμ της Εθνικής Οδού Αγρινίου - Αντιρρίου. Οι εστεγασμένες εγκαταστάσεις ανέρχονται σε εμβαδόν 2500 τετραγωνικών μέτρων.
 
IMG001